Evenementgegevens


De laatste Open Dag was in 2019 en daarna weten we wat er kwam: corona…Maar op 2 juli 2023 gaat de Adventkerk weer een Open Dag voor de leden van de kerk organiseren al noemen wij dat tegenwoordig Summerfair! Wie weet tot 2 juli a.s. Aanmelden kan met het formulier hieronder:

Summerfair 2023

  • Prijs: € 25,00
  • Prijs: € 2,50

  • Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten respecteert jouw privacy. Daarom stellen wij alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij behandelen de persoonsgegevens die wij van je hebben zorgvuldig en beveiligd in overeenstemming met de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Privacyverklaring lees je hier meer over.
  • Wij kunnen de gegevens die je op dit formulier invoert gebruiken om je digitaal nieuws te kunnen sturen. Ga je ermee akkoord dat we je in de toekomst op de hoogte houden van projecten en activiteiten? Zo ja, geef dat dan hieronder aan. Je kunt altijd aangeven dat je geen informatie meer wenst te ontvangen. Stuur dan een mail naar de organisatie.
  • Bij onze evenementen wordt foto- en videomateriaal gemaakt voor onze on- en offline kanalen. Geef hieronder aan of je wel of niet herkenbaar in beeld wil komen.

Delen:

Reacties zijn gesloten.