Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Op sabbat 18 februari 2023 houden we weer het AJV Bible Experience. Het doel van dit evenement is het bevorderen en aanmoedigen van diepgaande Bijbelstudie en onthouden van Bijbelteksten/Bijbelverhalen door Adventurer’s, Welpen, Pathfinders en Scouts, zodat hun begrip van de Schrift vergroot en hun relatie met Christus groeit.

LOCATIE EN TIJDSTIP

Locatie: Robijnhorst 197, Den Haag. Boek dat dit jaar geleerd moet worden is voor adventurers en welpen het boek van Johannes, hoofdstuk 1 tot en met 8 uit de NBV-vertaling. Voor scouts en pathfinders is dat het boek van Johannes uit de NBV-vertaling en ZDA Bijbelcommentaren over Johannes. Tijdens de Bible Experience zijn er in twee rondes 45 open vragen.

MELD JE AAN

Ben je tussen de 6 en 16 jaar oud? Kom dan gezellig meedoen met het AJV Bible Experience en schrijf je in. Meld je aan via het aanmeldingsformulier hieronder. Dat kan tot 1 februari a.s.

AJV Bible Experience 2023

  • Naam 
  • Naam 
  • € 0,00
  • Kinderen van 6-10 jaar kunnen meedoen. Ben je tussen de 10 en 16 jaar oud? Kom dan gezellig meedoen met The Pathfinder Bible Experience en schrijf je in. Stel een team samen van minimaal 3 tot maximaal 6 personen. Elke Pathfinder en Scoutinggroep mag meerdere teams van maximaal 6 personen samenstellen. Voor Adventurers/Welpen geldt: Ben je tussen de 6 en 11 jaar oud? Kom dan gezellig meedoen met The Adventurers Bible Experience en schrijf je in. Stel een team samen van minimaal 4 tot maximaal 6 personen. Elke Adventurers en Welpengroep mag meerdere teams van maximaal 6 personen samenstellen.
  • Wil jij op de hoogte blijven van wat AJV Scouts & Pathfinders organiseert? Zo ja, geef dat dan hieronder aan. Stuur een mailtje naar de organisatie als je geen informatie meer wilt ontvangen.

Delen:

Reacties zijn gesloten.