Evenementgegevens


Het departement Jongeren & Gezinnen organiseert Advent Gospel Experience, een bijzondere muzikale belevenis! Op 8 oktober kan jij meezingen in een groot Advent gospelkoor onder leiding van Clifton Grep, Clifton, een professionele gospeldirigent, leert je alles over het zingen in een gospelkoor, we werken samen toe naar een soulvol gospelconcert. Een unieke ervaring, die je leven verrijkt!

VOOR WIE?

Voor Advent Gospel Experience zoeken wij (beginnende) koorzangers om samen eenmalig een groot koor te vormen, dat bestaat uit sopranen, alten en tenoren. We dromen van een 100-koppig koor.

Advent Gospel Experience is voor iedereen vanaf 15 jaar oud. We willen graag jongeren laten ervaren hoe fijn het is om het evangelie via swingende gospelmuziek te brengen. Daarnaast hebben we zeker ook ervaren gospelzangers nodig om elkaar naar een nog grotere hoogte te brengen.

AUDITIES

We bieden ook de unieke mogelijkheid om te auditeren voor de volgende categorieën:
* backing vocalisten (close mic)
* solisten voor stukjes solo in liederen tijdens het concert
* ander bijzonder muzikaal talent (verras ons)

Voor meezingen in het koor is er geen auditie nodig. Het is uiteraard wel handig dat je een zangpartij kunt houden.

VOORBEREIDINGEN

Om een concert te kunnen geven is er uiteraard voorbereiding nodig. Clifton Grep begeleidt ons leerproces. Begin september ontvang je digitaal de liederen die we gaan zingen in de partij die bij jou past. Je kunt thuis oefenen om alle liederen uit je hoofd te leren.
De twee zondagen voorafgaand aan het concert hebben wij een gezamenlijke oefening waarbij Clifton ons begeleidt om onze stemmen te laten samensmelten tot één koor. Op 8 oktober hebben we de hele dag generale repetitie en gaan we samen ’s avonds een knallend concert voor familie en vrienden op de bühne neerzetten. Wij zorgen deze dag voor jouw lunch en diner!

WAAR & WANNEER

1e oefensessie:
Wanneer: Zondag 25 september
Hoe laat: 14.30 uur – 17.30 uur (inloop 14.00 uur)
Locatie: de Kapel, Amersfoortseweg 18 in Huis ter Heide

2e oefensessie:
Wanneer: Zondag 2 oktober
Hoe laat: 14.30 uur – 17.30 uur (inloop 14.00 uur)
Locatie: Triomfatorkerk, Marco Pololaan 185 in Utrecht

Generale repetitie & concert:
Wanneer: Zaterdag 8 oktober
Hoe laat 11.00 – 22.30 uur (inloop om 10.30 uur)
Locatie: Kerk Hoeksche Waard, Polderlaan 1 in Oud-Beijerland

BIJDRAGE

Voor het meedoen vragen we een bijdrage in de onkosten.
Vroegboekkorting t/m 30 juni:
Studenten       € 12,50
Volwassenen  € 20,-

Bijdrage bij aanmelding tussen 1 juli t/m 31 augustus:
Studenten       € 15,-
Volwassenen  € 22,50

Hiervoor krijg je professionele begeleiding, twee oefenmiddagen, een generale repetitiedag, lunch en diner op 8 oktober en een unieke ervaring!

AANMELDEN

Meld je gelijk aan door onderstaand formulier in te vullen. Je betaalt de bijdrage bij aanmelding direct via iDEAL. Zonder betaling is de aanmelding niet geldig. Bij annulering vóór 31 augustus krijg je de bijdrage retour. Vanaf 1 september is annuleren niet meer mogelijk. Kaarten voor het concert gaan in de zomer in de verkoop en zullen rond de € 10,- kosten.

Wij hopen samen met jou dit muzikale avontuur aan te gaan!

Hartelijke groeten,
Het Advent Gospel Experience team,
Caresse, Clifton & Madelon

Advent Gospel Experience


  • Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten respecteert jouw privacy. Daarom stellen wij alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij behandelen de persoonsgegevens die wij van je hebben zorgvuldig en beveiligd in overeenstemming met de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Privacyverklaring lees je hier meer over.
  • Wij kunnen de gegevens die je op dit formulier invoert gebruiken om je digitaal nieuws te kunnen sturen. Wil je op de hoogte blijven van leuke evenementen die wij organiseren? Zo ja, geef dat dan hieronder aan. Je kunt altijd aangeven dat je geen informatie meer wenst te ontvangen. Stuur dan een mail naar de organisatie.
  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Delen:

Reacties zijn gesloten.