Preekcursus

Algemeen Kerkbestuur

Evenementdetails

  • 19 - 6 - 2024
  • woensdag, 19:30 to 21:00

Contact event manager

1 2 3 4

Boek uw kaartjes

Thank you Kindly

Preekcursus

woensdag, 19:30 to 21:00
juni 19, 2024

000000

Als vervolg op de gehouden preekcursus van 5-7 april, komt er een nieuwe preekcursus in de Nederlandse taal. Het gaat om cursussen op drie niveaus (licenties). Deze avond: Take away van de preek van het 1e onderdeel van het thema Verhalend preken (licentie 1).

Start in juni

Algemeen secretaris Enrico Karg in een toelichting: ‘Wij hopen met deze cursus het eenvoudiger te maken om tijdens de zomerperiode voldoende lokale sprekers te hebben opgeleid. Hierdoor kunnen we de verschillende preekroosters gemakkelijker voorzien van getrainde sprekers. Bovendien dient deze cursus nog een ander doel. In deze bestuursperiode willen wij investeren in de versterking van onze gemeenschap en in evangelisatie. Prediking van het Woord is hier een essentieel onderdeel van. Wij hopen dan ook dat deze cursus een waardevolle bijdrage zal leveren aan deze twee belangrijke domeinen.’

Meer achtergrondinformatie in de volgende link: Achtergrondinformatie officiële preekcursus Nederlands

Preekcursus (Nederlands)

  • Prijs: € 0,00
  • Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten respecteert jouw privacy. Daarom stellen wij alles in het werk om jouw privacy te beschermen. Wij behandelen de persoonsgegevens die wij van je hebben zorgvuldig en beveiligd in overeenstemming met de nieuwe Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In de Privacyverklaring lees je hier meer over.

  • Wil jij ook op de hoogte blijven van activiteiten van de Adventkerk? Zo ja, klik dan op akkoord! U kunt altijd aangeven dat u geen informatie meer wenst te ontvangen. Stuur dan een mail naar de organisatie.
  • Tijdens evenementen maken wij regelmatig foto’s en video’s. Een selectie gebruiken we voor de website, sociale media of in andere media van de kerk (bijvoorbeeld Advent). Het kan zijn dat je in een van deze foto’s en video’s voorkomt. Ga je ermee akkoord dat wij jouw beeltenis gebruiken? je kunt dit altijd stopzetten door een mail te sturen naar de organisatie.

Adventist.org is the official website of the Seventh-day Adventist church

Seventh-day Adventists are devoted to helping people understand the Bible to find freedom, healing, and hope in Jesus.