Voortaan kunnen abonnees en sympathisanten met een QR-code een gift geven om de uitgave van ons magazine Advent mogelijk te blijven maken.

Acceptgiro stopt

De landelijke overheid stopt per 1 juni met de mogelijkheid om betalingen via de acceptgiro te doen. Ons kerkgenootschap heeft daarom besloten in het nieuwe kalenderjaar meteen een QR-code te ontwikkelen waarmee abonnees van ons blad een gift kunnen geven. Tot nu toe werd er bij de papieren uitgave van Advent een acceptgiro bijgevoegd, maar dit stopt. We hopen uiteraard dat leden via deze digitale betaalmogelijkheid Advent blijven ondersteunen. Redactie van Advent en Bestuur van de kerk zijn u hiervoor dankbaar. U kunt dit doen via onderstaande QR-afbeelding (scannen met de camera van uw telefoon).

Delen:

1 Reactie “Een gift voor Advent met QR-code

  1. Pinkback: Een gift voor Advent met QR-code | Bethaniƫ SDA