Onze kerk in Den Bosch De Drie Engelen hield deze zomer een vierdaagse Summer Revival.  Naast de lezingen hebben de aanwezigen mogen genieten van gezondheidsboodschappen van Hanneke Tan. Op woensdag 27 juli was de start met een lezing van Kenneth Koffy : ‘Hij kan nog gegeven of ontnomen worden.’ Op donderdag 28 juli was het de beurt aan ds. Rodney Blomhof : ‘Teleurstellingen zijn Gods beste afspraken.’ Op vrijdag sprak predikant Anderson Bolanos Londono: ‘A people blessed – empowering each believer.’ Op de sabbat gaven de drie sprekers alle drie nog een lezing.

Doopdienst

De aanwezigen van de kerk maar ook bezoekers daar buiten genoten van de bijeenkomsten. Op sabbatmiddag was er een doopdienst bij het doopfont. De doopceremonie werd uitgevoerd door ds. Anderson Bolanos Londono en ds. Rodney Blomhof.

Delen:

Reacties zijn gesloten.