Op initiatief van ons kerkgenootschap staat er een drietal boeiende webinarseries op het programma die vanuit huis bekeken kunnen worden. De eerste twee staan in het teken van een gezonde levensstijl (‘Kiezen voor gezondheid’), de derde over de wijze levenslessen van Jezus (‘Tijdloze levenslessen).

Tijden en aanmelden

Aanmelden kan op de speciale website waarop veel meer informatie te vinden is.  Het doel van Perspectief Webinars is gezichtspunten bij elkaar brengen en zo informatie over een onderwerp compleet maken. En op die manier het gezichtspunt van de ander leren begrijpen en waarderen. Zodat je inziet dat alle mensen deel uitmaken van een geweldig schilderij, dat ingekleurd wordt door kennis, realiteit, levenservaring en passie.

De data en de onderwerpen zijn ook te downloaden in twee PDF’s:
Webinar Kiezen voor Gezondheid
Webinar Tijdloze Levenslessen

Samengevat:
Deel 1: Gezondheidsfactoren (22 tot en met 31 mei 19.00-20.00 uur)
Deel 2: Preventietips (19 tot en met 29 juni 19.00-20.00 uur)
Deel 3: Tijdloze Levenslessen (5 tot en met 16 september 19.00-20.00 uur)

Delen:

1 Reactie “Webinars over gezondheid en levenslessen Jezus

  1. Pinkback: Webinars over gezondheid en levenslessen Jezus | Bethanië SDA