Het boek ‘Elk lid betrokken’, de Nederlandse uitgave van het boek Total Member Involvement – a call to serve, van Alejandro Bullón, heeft afgelopen jaar in veel van onze gemeenten aandacht gekregen. Begin 2022 is het helemaal uitverkocht en er is nog steeds vraag naar. Daarom is er een tweede druk besteld, die spoedig via het servicecentrum (webwinkel) beschikbaar zal zijn.

Eenvoud en praktisch

In dit boekje (met de ondertitel ‘een oproep tot dienen’) deelt de schrijver eenvoudige, praktische en Bijbelse principes die hij zelf gebruikt om mensen tot Christus te brengen. Bullón is een enthousiaste adventistische evangelist die duizenden mensen met het evangelie heeft bereikt.

Integreren in sabbatschool

Jacob Engelgeer, departementshoofd Ontwikkeling & Toerusting: ‘In het voorwoord van elk lesboekje (Dialoog) sinds 2018 staat beschreven hoe u het programma ‘Elk lid betrokken’ kunt integreren in de sabbatschool. De sabbatschool is immers niet alleen bedoeld om Gods Woord te bestuderen. Het is ook een belangrijke tak van evangelisatie. Door studie, gebed en het betrokken zijn bij elkaar worden de aanwezigen in de sabbatschool geïnspireerd het goede nieuws te delen met anderen die ze ontmoeten in het leven van alledag. Daarom is het van groot belang alle leden en bezoekers van de gemeente te stimuleren deel te nemen aan de sabbatschool en te betrekken bij evangelisatie.’

Wij hopen en bidden dat dit boekje vol praktische tips zijn weg naar veel mensen vindt. Niet om ergens weg te bergen op een boekenplank, maar om actief te gebruiken bij diverse vormen van evangelisatie in uw plaatselijke gemeente.

Delen:

1 Reactie “Tweede druk ‘Elk lid betrokken’

  1. Pinkback: Tweede druk ‘Elk lid betrokken’ | Bethanië SDA