Het Landelijk Kantoor van ons kerkgenootschap in Huis ter Heide (landgoed Oud Zandbergen) is in de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw gesloten.

Waar nodig blijven medewerkers wel bereikbaar via e-mail of telefoon. De feestdagen hebben ook gevolgen voor bestellingen bij het Servicecentrum.

OPEN

In de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw blijft de webwinkel gewoon open voor bestellingen, maar houd er rekening mee dat bestellingen die na 21 december worden gedaan pas na 10 januari worden geleverd.

DRUK IN DE WEER

Toch nog iets op het verlanglijstje staan? Wacht dan niet te lang, maar bestel het vóór 21 december. Tot die tijd zijn de medewerkers van het Servicecentrum druk in de weer om alle bestellingen in goede banen te leiden. Lukt het niet om voor die tijd je bestelling te plaatsen? Zodra het Servicecentrum na de feestdagen weer bemenst is, draaien we op volle toeren om ervoor te zorgen dat jouw bestelling zo snel mogelijk bij jou in huis is.
Ga snel naar onze webwinkel.

Delen:

Reacties zijn gesloten.