Na twee jaar van coronastilte vond op 6 november een vesperdienst plaats. In de Oude Kerk in Zeist dit keer. Uit het hele land kwamen mensen weer naar Zeist om samen te komen voor een moment van bezinning én bezieling.

Woord, gebed, muziek en stilte

De prachtige grote kerk met geweldige akoestiek bood meer dan genoeg ruimte om voldoende afstand te houden – en toch in elkaars nabijheid een bijzondere dienst te beleven. Een dienst van woord, gebed, muziek en stilte.

Prachtige muziek

Voorganger was ds. Lex Lijkendijk. Hij was speciaal uit Denemarken overgekomen om de dienst te leiden. De twijfel en het geloof van Abraham stonden centraal in de overdenking, die nieuw licht wierp op een bijbelvertelling. Het vesperkoor onder leiding van Peter Dingemanse zorgde voor prachtige muziek.

Volgende dienst: 26 februari 2022

Na afloop was er tijd voor een kop thee of koffie en bijpraten. Bezoekers gingen daarna opgeladen weer naar huis. Ze kunnen er weer een poosje tegenaan, maar kijken al reikhalzend uit naar de volgende vesperdienst. Die vindt plaats op 26 februari 2022 om 16.00 uur in de Oude Kerk in Zeist. Voorganger is dan ds. Reinder Bruinsma.

Welkom

Nog nooit naar een vesperdienst geweest? Laat je eens verrassen en inspireren. Van harte welkom!

Delen:

1 Reactie “Na twee jaar: Vesperdienst 6 november in Zeist

  1. Pinkback: Na twee jaar: Vesperdienst 6 november in Zeist | Bethanië SDA