De Voorleesbijbel (deel 1) neemt je mee in 52 verhalen door het eerste deel van de Bijbel. Het is geschreven voor kinderen in de leeftijd van 4-7 jaar. Het zijn de verhalen vanaf de schepping tot en met koning David. De auteurs zijn Edith de Vree en Rudy Van Moere (beide zevendedagsadventist).

Taal- en belevingswereld van jonge kinderen

De Voorleesbijbel bevat een bijbelgetrouwe weergave van de kernverhalen uit de Bijbel, vertaald naar de taal- en de belevingswereld die voor de jonge luisteraar aantrekkelijk is. De Voorleesbijbel is voorzien van prachtige illustraties gemaakt door Paul Oole. 

BESTELLEN IN WEBWINKEL

Deel 1 nog niet in uw bezit? Via deze link is de Voorleesbijbel aan te schaffen. Deel 2 verschijnt rond 13 juli a.s. in onze webwinkel. Dit deel begint bij Koning David en eindigt bij het verhaal van het verloren schaap. Meer informatie op onze site rond 13 juli.

Delen:

1 Reactie “Voorleesbijbel te bestellen via onze webwinkel

  1. Pinkback: Voorleesbijbel te bestellen via onze webwinkel | Bethanië SDA