Het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten zoekt per 1 april 2021 voor het departement Ontwikkeling & Toerusting op het Landelijk Kantoor een assistent voor 24 uur per week. De vacature is ontstaan door het vertrek van een collega.

De functie

Het departement Ontwikkeling & Toerusting heeft een kleurrijk palet aan taken. Denk hierbij aan het produceren van sabbatschoolmateriaal, het verzorgen van predikantenvergaderingen en het begeleiden van studenten. Maar ook het organiseren van bijvoorbeeld de Landelijke Trainingsdag, de Landelijke Bijbelquiz en de Summer School. Als departementsassistent ondersteun je en werk je nauw samen met het departementshoofd Ontwikkeling & Toerusting. Samen ben je verantwoordelijk voor het plannen, organiseren en uitvoeren van projecten, bijeenkomsten en evenementen. Verder verricht je ook administratieve werkzaamheden en zorg je dat alles tot in de puntjes op orde is. Je bent de spin in het web.

Taken en verantwoordelijkheden

• Verzorgen van de planning, organisatie en uitvoering van projecten, bijeenkomsten en evenementen
• Zelfstandig afhandelen van telefoon-, post- en mailverkeer
• Werven en aansturen van vrijwilligers
• Redigeren van documenten
• Het verwerken en archiveren van informatie

Wie ben jij?

• Je hebt een HBO werk- en denkniveau
• Heb je relevante werkervaring, dan is dat zeker een pré
• Plannen en organiseren zit in je genen
• Je hebt kennis van Microsoft Word, Excel, Office en PowerPoint
• Je hebt goede communicatieve en relationele vaardigheden. Daarbij is een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift een must
• Flexibel, behulpzaam, zelfstandig, accuraat en enthousiast zijn woorden die jou op het lijf geschreven staan
• Je bent integer en wil vanuit jouw rol de leden van de Adventkerk in het land dienen
• Je kunt goed functioneren in een dynamische en veranderende omgeving
• Je hebt een teamspelersmentaliteit en kan goed presteren onder druk
• Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit en bent bereid indien nodig ‘s avonds en in het weekend te werken

Competenties

Als departementsassistent is een flexibele houding in alle opzichten van belang: je houdt van afwisseling, vindt het geen probleem om met meer dan één ding tegelijk bezig te zijn en je kunt je goed aanpassen aan veranderende omstandigheden. Kortom, je bent niet alleen probleemoplossend, maar ook stressbestendig. In je werk neem je initiatieven, je bent creatief en je hebt een proactieve houding. Welke klus er ook op jouw pad komt, je steekt graag je handen uit de mouwen. Je kunt je taken zelfstandig uitvoeren en je kunt goed samenwerken. Je bent resultaatgericht, accuraat en het halen van deadlines maakt je enthousiast.

Het aanbod


Je krijgt een salaris volgens de richtlijnen van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten.
Je werkt met een geïnspireerd team om de geloofsgemeenschap van het Kerkgenootschap in het land te ondersteunen en dienen.

Reactie

Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag je motivatie en uitgebreide CV. Je reactie kun je uiterlijk 21 maart mailen naar ekarg@adventist.nl. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vinden online plaats op woensdag 24 en donderdag 25 maart, de tweede ronde op dinsdag 30 maart.

Delen:

1 Reactie “Vacature: Assistent departement Ontwikkeling & Toerusting m/v

  1. Pinkback: Vacature: Assistent departement Ontwikkeling & Toerusting m/v | Bethanië SDA