Op 29 mei werd de gemeente Spijkenisse opgeschrikt door het bericht dat een trouw lid en vriend door een ongeval om het leven was gekomen. Marcel Ramsoender bereikte de leeftijd van 35 jaar en laat een dochtertje van 9 jaar achter.

Marcel werd in 1980 geboren in Suriname, maar woonde het grootste gedeelte van zijn leven in Spijkenisse. Hij was het tweede kind uit een gezin van drie kinderen. Marcel was de rust zelve, en genoot van alles om zich heen.

Musiceren was zijn passie, en dat was te merken. Marcels liefde voor muziek resulteerde in de formatie van een praisegroep in de gemeente Spijkenisse. Thuis had hij, bij wijze van spreken, een hele studio met muziekinstrumenten staan.

Ongeveer 200 vrienden, familieleden, collega’s en leden van adventkerken uit de regio waren aanwezig bij de begrafenis. De afscheidsdienst werd geleid door Colvin Overdiep, onderling van Spijkenisse en vriend van de familie. Hij kende Marcel al sinds peuter, en had heeft hem een groot deel van zijn leven meegemaakt. Andre Smalheer, muziekmaatje en beste vriend, bracht een special ten gehore.

Marcel rust op de algemene begraafplaats van Rotterdam-Hoogvliet, waar ook zijn moeder en zus begraven zijn. Marcel laat een lege plek achter in de gemeente Spijkenisse. Hij zal zeer gemist worden en men zal zeker terugdenken aan de gezellige jaren met hem.

Delen:

Plaats een reactie