contract_Hazels_VSToerusting en training zijn belangrijk voor de groei en ontwikkeling van de kerk. Steven en Renate Hazel ondertekenden op 29 juli een contract voor een studielening, die ds. Jurriën den Hollander van het departement Persoonlijke Ontwikkeling hun aanbood.

Op 23 augustus vertrekt de familie Hazel, met hun kinderen, naar de Verenigde Staten. Daar zullen zij een trimester lang een professionele training Associate Worship Leader volgen aan The King’s University. In die training worden zij opgeleid om gemeenten te ondersteunen bij het organiseren van hun aanbidding. Het Landelijk Kantoor heeft gevraagd of zij bij terugkomst de Nederlandse adventgemeenten die daar behoefte aan hebben te helpen met het versterken van hun erediensten –met behoud van de rijke verscheidenheid.

‘Het getuigt van moed en groot geloof’

‘Om met je gezin een paar maanden eigen huis en haard te verlaten om dit avontuur aan te gaan, getuigt van moed en een groot geloof’, zei ds. Wim Altink, voorzitter. ‘Ik ben blij dat we vanuit het Landelijk Kantoor een partnerschap zijn aangegaan met Steven en Renate. Wanneer zij terugkeren, zullen zij zich inzetten voor toerusting op het gebied van eredienst, of worship. Met worship versterken we onze relatie met God en met elkaar. Ik wens Renate en Steven, samen met hun kinderen, Gods zegen toe en zie uit naar hun ervaringen.’

De Hazels hebben zich, samen met anderen, de afgelopen tien jaar ingezet voor de totstandkoming van een nieuwe gemeente in Rotterdam Oost: X-preszo. Eén van de elementen die bijdroeg tot de groei van X-preszo is de vorm van eredienst onder leiding van Steven en Renate.

Delen:

2 reacties op “Werk aan Gods kerk

  1. Leny de Smit op zegt:

    Renate, Steven en kids

    Heel veel succes !!
    Dat gaat zeker lukken, jullie zijn er erg goed in.

Plaats een reactie