Dinsdag 29 juli is het zover! De scouts komen van heinde en verre aan in Nederland voor de TED-Camporee. Nederland is dit jaar namelijk het gastland en heeft de keuze laten vallen op het scoutingterrein in Ommen, het grootste scoutingterrein van Nederland. Dat was ook wel nodig, want er komen ongeveer 2.200 scouts.

Op zaterdagmiddag 2 augustus is er een openluchtdienst in het Bostheater in Ommen. In dit amfitheater passen wel 3.000 mensen! Tot op heden is het nog nooit gevuld geweest, maar AJV Scouting wil daar graag verandering in brengen. Kom je ook tussen 14.00 uur – 16.00 uur naar de Besthermerweg 1 in Ommen?

RTV Oost maakte een reportage over de voorbereidingen van de Camporee. De journalist vraagt onder andere: ‘Kan ik dit omschrijven als een feest?’ Wij denken van wel. Wat vind jij?

Op 30 juli publiceerde RTV Oost nog een videorapportage over de TED-Camporee:

Delen:

2 reacties op “TED-Camporee in het nieuws

  1. Pinkback: Met de burgemeester | Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten

Plaats een reactie