2014 wordt een spannend sabbatschooljaar! Het sabbatschoolmateriaal wordt vernieuwd. Aan de ene kant behoudt het boekje zijn vertrouwde inhoud: een volledige vertaling van de wereldwijde lessen. Aan de andere kant zijn er vernieuwende toevoegingen om leden en gemeenten alternatieven te geven.

sabbatschool harderwijkWat is er nieuw?

Vanaf 2014 gaan we werken met een halfjaarlijks boekje voor volwassenen. Dit maakt het makkelijk voor de verspreiding en is kostenbesparend op zowel druk- als verzendkosten.

Er is al lange tijd de vraag naar een nieuwe jeugdles. Deze wordt nu ingevoegd in het volwassenboekje en zit op de bladzijde na ‘verdieping voor jong en oud’. De jongeren zullen voortaan dezelfde thema bespreken als de volwassenen.

Lange tijd waren de tienerlessen alleen digitaal beschikbaar. In 2014 zijn de tienerlessen weer als boekje leverbaar.

Er komt een nieuw boekje uit van dr. Jean Claude Verrecchia Waar woont God? Als eerste boekje in een nieuwe serie Adventistische perspectieven. Dit boekje gaat, net als het sabbatschoolmateriaal, over het heiligdom en is een fantastisch hulpmiddel bij de les van het vierde kwartaal dit jaar. Aanbiedingsprijs € 12.95!

Reële prijs

Vanuit het Landelijk Kantoor zetten we ons voor de volle 100% in om 2014 tot een voorspoedig sabbatschooljaar te maken. Onze kerk heeft een fantastisch studiesysteem met zeer veel goede materialen. Dit moeten we in stand houden. Dat kan alleen als we er de prijs voor betalen die het kost. De nieuwe bestellijsten zijn rondgestuurd naar de lectuursecretarissen. Zoals u zult ontdekken hebben we helaas de prijzen moeten verhogen.

In het verleden werd het lesmateriaal met aardig wat subsidie uitgegeven onder de kostprijs. Dat kan helaas niet meer. Wat u nu gaat betalen is de werkelijke kostprijs, bestaande uit vertaalwerk, drukwerk en klaarmaken voor distributie. Om verzendkosten te besparen geven we de materialen zoveel mogelijk mee met de predikanten en/of pastoraal werkers. Om die reden plannen we een aantal predikantenvergaderingen aan het begin van de derde maand van het kwartaal, zodat alle predikanten de materialen mee kunnen nemen.

Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat het niet anders kon dan de prijzen van onze materialen verhogen. Wij hopen dat u de materialen zult blijven gebruiken want, heel eerlijk, zijn al onze boekjes ondanks de prijsverhoging toch nog altijd heel goedkoop.

Delen:

Plaats een reactie