Evenement gegevens


Een jeugdcongres op 1 april is letterlijk No Joke! De inloop is om 10.00 uur en we starten om 10.30 uur.

Geen grap

Het is waar dat wat de Heer voor ons gedaan heeft. Wat hij door ons wil bereiken voor anderen is geen grap, maar dat betekent niet dat God geen gevoel voor humor heeft. De Bijbel zegt uiteraard in Spreuken 17:22 ‘Een blij hart doet het lichaam goed’.

 • Heb jij dit zelf ervaren?
 • Hoe wil de Heer jou inzetten om de harten van anderen blij te maken?
 • Waarom is dat niet vanzelfsprekend, vooral voor ons als kerk?

Dit is het soort vragen dat we samen zullen aanpakken op jeugdcongres No Joke!

Spreker

De spreker is verantwoordelijk voor (onder andere) studenten op het Europese hoofdkantoor (de TED). Dr. Tihomir Lazic is bekend; en jij kent hem misschien ook wel. Van zijn muzikale bijdrage bij het internationale jeugdcongres in 2014 bijvoorbeeld. Hij spreekt niet alleen, maar verzorgt ook één van de middagworkshops en doet de avondwijding.

Een dag van aanbidding en muziek

De muziek wordt dit jaar verzorgd door een voor AJV bekende groep. Leo Davelaar en G-Project zullen het hele congres voorgaan in muziek en gezamenlijke aanbidding. Leo Davelaar is al meer dan twintig jaar actief binnen de kerk als pianist en koorleider. Jaarlijks organiseert hij concerten waarin God wordt geprezen met lofzang en prachtige muziek.

Drie doelen

Het jeugdcongres heeft meer dan één doel. Het is een inspirerende en opbouwende bijeenkomst die past bij jongeren. We willen de vriendschap vergroten tussen de jongeren en hun verschillende jeugdgroepen. Ook ervaren jongeren hoe het is om het geloof handen en voeten te geven.
Er is keuze uit workshops of outreach. Bij dat laatste gaan we in de middag op stap om kwetsbare mensen te voorzien van een gezegende sabbat.

Aanmelden

Er is geen toegangsprijs voor de ochtend (eredienst). In het geval dat je het middag- en avondprogramma wilt meemaken, maak dan gebruik van het aanmeldingsformulier hieronder.

Besluit je na de aanmeldingsdeadline van 19 maart dat je het middag- en avondprogramma wilt bijwonen? Dan kun je aan de deur een eenmalige machtiging invullen (€25 per persoon).

 • Vergeet niet om je postcode in te vullen bij je adres!
 • Prijs: 20,00 € Aantal:
 • Prijs: 20,00 € Aantal:
 • Nieuwe rij toevoegen
 • TihomirTabithaGospelworkshop 
  Nieuwe rij toevoegen
  Vul namen van jeugdleden in (één jeugdlid per vakje).
 • TihomirTabithaGospelworkshop 
  Nieuwe rij toevoegen
  Vul namen van jeugdleden in (één jeugdlid per vakje).
 • 0,00 €

Delen:

Plaats een reactie