De werkgroep Voorleesbijbel is hard aan het werk met de nieuwe voorleesbijbel voor kinderen van 4 – 7 jaar oud. Dit grote project volgt het sabbatschoolmateriaal van Kleuters & Kinderen.

Om ervoor te zorgen dat er straks een mooie serie boeken ligt, is de werkgroep op zoek naar illustratoren. Meervoud, want het is een behoorlijke klus en er moeten meerdere illustraties worden gemaakt zodat het verhaal ook visueel goed tot leven komt.

Jurriën den Hollander, verantwoordelijk voor de afdeling Sabbatschool: ‘Ik ben heel enthousiast over dit project omdat het voorziet in een dringende behoefte aan nieuw en mooi kindermateriaal.’

Ben jij illustrator en wil je graag bijdragen aan dit project? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Edith Mulder – de Vree van de werkgroep Voorleesbijbel. Heb je een illustrator in je omgeving die geïnteresseerd zou zijn en wil je deze oproep delen? Graag! Je kunt hun naam en mailadres ook doorgeven; dan neemt de werkgroep contact met ze op.

Laat het liefst vóór 1 maart iets van je horen!

Delen:

Plaats een reactie