kamptraining2Niet iedereen in Nederland heeft het even breed. Aïcha Martijn, coördinator Scouts & Pathfinders, ziet dat ook in haar werk. ‘Er zijn gewoon heel veel kinderen binnen de kerk die niet mee kunnen doen als we ze niet sponsoren.’

Martijn benadrukt het belang van Scouts & Pathfinders als het gaat om binding met de kerk en een positieve geloofservaring. ‘Kinderen doen er een schat aan kennis en ervaring op en ze maken er vrienden voor het leven.’ Martijn en haar team startten een crowdfundingcampagne, om ervoor te zorgen dat er geen kinderen buiten de boot vallen.

Alles helpt

Wie iets kan missen, wordt van harte uitgenodigd om een bedrag over te maken via deze pagina van Scouting Nederland. Voor slechts € 25 help je een kind al aan de jaarcontributie. Voor € 80 sponsor je een kind voor de jaarcontributie én de camporee, het hoogtepunt van het scouting- en pathfindersjaar. Overigens ben je niet gebonden aan één van die twee bedragen; je kunt vanaf € 5 doneren en ook de kleine beetjes zijn van harte welkom.

Sponsorgelden worden ook gebruikt voor het organiseren van de camporee. Met een klein beetje hulp van veel mensen kan dit evenement ook in de toekomst op jaarbasis worden georganiseerd.

Meer

Benieuwd naar de verhalen van leden? Kijk op de facebookpagina van Scouts & Pathfinders. De crowdfunding pagina vind je hier.

Delen:

Plaats een reactie