questions3 stuconMaar liefst 28 geloofspunten. Hoe ga je daarmee om? Is het aantal eigenlijk wel belangrijk, of is de verwoording belangrijker? Eens geschreven altijd geschreven? Op het studentencongres ging het om de manier waarop we omgaan met de 28 geloofspunten. Om studenten de gelegenheid te geven gebruik te maken van hun ov-jaarkaart, begon het congres al op vrijdagavond 4 april. Na gezamenlijk eten en een overdenking was er tijd voor een meet en greet met de sprekers: Kärt Vahtramäe, Tihomir Lazić en dr. Tom de Bruin.

questions stucon

Vragen aan het discussiepanel

Ondanks dat het prachtig weer was op zaterdag, was er toch een prachtig worshipmoment in het Vormingscentrum op Oud Zandbergen, verzorgd door de buitenlandse sprekers. De overdenking stond al in het thema van de geloofspunten als voorbereiding op de studies van die middag. Iedere spreker koos een andere invalshoek, vanuit zijn of haar expertise, wat waardevolle discussies opleverde. De lezingen waren van een hoogstaand niveau en prettig om te volgen.

Voor wie niet bij het congres aanwezig was en het toch wilde volgen, werd er getweet. Er was zelfs een Twitterwedstrijd waarvan de winnaar naar huis ging met een mooie voorpublicatie van de Bijbel in Gewone Taal.

team tilburg

Winnende tweet: op de kop ‘selfie’ van Tilburgse afgevaardigden

Volg AJV op Facebook en Twitter. De foto’s van het Studentencongres zullen in ieder geval op de Facebookpagina verschijnen. Houd deze dus zeker in de gaten. Als je het congres dit jaar hebt gemist, zorg dan zeker dat je er in 2015 wel bij bent.

Delen:

Plaats een reactie