Open Dag 2

U kunt zich nu inschrijven voor een standplaats op de Open Dag. We maken een onderscheid tussen ‘food’ en ‘non-food’ kramen zodat we een mooie hoek kunnen maken voor het eten. Op de evenementpagina vindt u alle informatie die u nodig heeft over de kraamverhuur. Of reserveer uw kraam direct hier.

De Open Dag vindt dit jaar plaats op 29 juni, op het landgoed Oud Zandbergen. Het terrein toveren we om tot een heuse markt met genoeg mogelijkheid voor ontmoeting, gezelligheid en meer.

Ook zoeken we vrijwilligers voor de Open Dag die bereid zijn de organisatie te helpen met allerlei hand- en spandiensten. Interesse? Kijk op de evenementpagina voor aanmelding. Vrijwilligers ontvangen een gratis lunch en twee drankjes. Verder is er ook genoeg gelegenheid om langs de kramen te lopen en te kijken wat het aanbod is.

Of u nu wel of geen standplaats wilt huren, wij hopen u graag te zien op 29 juni!

Delen:

Plaats een reactie