overzichtHet eerste Olympics Adventure van Advent Jeugd Verbond (AJV) was een succes te noemen. Onderdeel van het evenement op 23 maart was ook het jaarlijkse volleybaltoernooi. In totaal speelden maar liefst 22 teams mee. Tweehonderd deelnemers vulden de Topsporthal in Almere. Zonder de inzet van alle vrijwilligers was het niet gelukt!

De dag begon met een praise sessie onder begeleiding van Roël Joseph van de adventgemeente Tilburg en zijn band. Na wat warm dansen en de nodige instructies, werden de Olympics geopend.

OLYMPICS ADVENTURE WAS MET RECHT EEN AVONTUUR

Onder leiding van Berry en Anja Quak, jeugdleiders van Rotterdam Noord, speelden de deelnemers van Olympics Adventure diverse sporten. Basketbal, voetbal, een hindernisbaan waarbij het team met de beste tijd won, trefbal en tafeltennis waren allemaal onderdeel van het programma. Om de vijftien minuten wisselden de teams van sport en verzamelden zo veel mogelijk punten. Het volleybaltoernooi had een A-poule en een B-poule zodat zowel geoefende als recreatieve spelers zich bij de netten konden uitleven. Zoals ieder jaar was het toernooi een succes.

huisterheide_olympicsDit jaar was er in het kader van de eerste Olympics een heerlijke én gezonde lunch. Na het eten was er gelegenheid om een workshop te volgen van Tabitha en Bert Flier. Voorafgaand aan de workshop gaf Bert een getuigenis. Met dit extra onderdeel was Olympics Adventure met recht een avontuur te noemen.

HET GAAT OM SPORTIEF SAMENZIJN, NIET OM HET WINNEN

Hoewel het gaat om sportief samenzijn en niet om het winnen, mogen de winnaars niet vergeten worden.  Het team dat deze eerste Olympics Adventure won, was Huis ter Heide. Zij hebben als eerste de wisselbeker in bezit en komen volgend jaar hopelijk terug om hun titel te verdedigen. De tweede prijs ging naar Bon Noticia en de derde prijs naar Alivio Delft. Goed gedaan! Eindhoven sleepte de sportiviteitsprijs in de wacht.

1e prijs volley poule A Alivio Delft

De winnaars van het volleybaltoernooi waren:

Poule A:

  • 1e prijs Alivio Delft
  • 2e prijs Zwolle
  • 3e prijs Alivio Delft

 

1e prijs volley poule B Gorinchem

Poule B

  • 1e prijs Gorinchem
  • 2e prijs Bon Noticia
  • 3e prijs Alivio Delft

Bekijk hier alle foto’s van het evenement. Heb je dit avontuur gemist? Zorg dan dat je er volgend jaar wel bij bent! Volg AJV op Facebook en Twitter om niets te missen. Het volgende AJV-evenement op de agenda is het studentencongres van 4 en 5 april.

 

Delen:

Plaats een reactie