Nathalie van EkrisNa een uitgebreide procedure heeft de sollicitatiecommissie besloten om per 1 juni Nathalie van Ekris aan te stellen als Financial Controller op het Landelijk Kantoor van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten.

Nathalie studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit Leiden en volgde de opleiding Nederlandse Orde van Belastingadviseurs. Nathalie werkte onder andere bij het gerenommeerde Deloitte en BDO. Ze brengt dus veel ervaring met zich mee op de Afdeling Financiën en zal bijdragen aan verdere professionalisering van de afdeling.

De wens om zich fulltime voor God in te zetten koesterde Nathalie altijd al en wij zijn blij dat die wens per 1 juni in vervulling zal gaan. Nathalie is lid van de gemeente Leiden en was daar enige tijd Penningmeester. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen.

Met de komst van Nathalie is de Afdeling Financiën, die onder leiding staat van Penningmeester Istrahel Schorea, weer compleet.

 

Delen:

4 reacties op “Vacature Financial Controller vervuld

  1. Marius Jellema op zegt:

    Hier ben ik blij mee! Met betrouwbare cijfers en goede analyses is het beter spreken over de inhoud. Ik wens Nathalie samen met de collega’s van Financiën een goede periode toe.

  2. Pieter Nammensma op zegt:

    Dit is een goed bericht!! Nathalie, ik wens je Gods Zegen toe in deze belangrijke taak voor Zijn gemeente!

  3. Rens Bijma op zegt:

    Ook al wordt het echte kapitaal van de kerk gevormd door haar leden, een sterk financieel beheer is van groot belang. Ik wens Nathalie veel zegen en wijsheid.

Plaats een reactie