In Arnhem is de nieuwe scoutingroep John N. Andrews op zondag 23 maart officieel geïnstalleerd. Deze historische groep bestond al twee keer eerder in de adventgemeenten Arnhem en in Nijmegen. De gemeenten sloegen de handen ineen en namen het initiatief om de groep nieuw leven in te blazen.

We zien er naar uit dat John N. Andrews verder groeit

Machlon Comvalius (groepsvoorzitter) wordt bijgestaan door Andrea Reys en Jennifer Snijder. Voor de officiële installatie aanving, vertelde Natan Tan de toehoorders over zijn ervaringen tot nog toe binnen de scouting.

De scoutgelofte is een belangrijk onderdeel van de installatie van een nieuwe groep en werd uitgesproken door zowel de leiding als de scouts. Na afloop vroeg ds. Elise Happé een speciale zegen voor de nieuwe scoutinggroep.

IMG_5217 (Large)

Met deze handelingen was de John N. Andrews groep een feit en konden de kinderen als echte scouts aan de slag onder leiding van scouts aan de slag onder leiding van het AJV Scouting Coördinaat. Zo zuiverden ze water op primitieve wijze en leerden ze vuren maken op verschillende manieren.

Al met al een goed begin van de nieuwe groep. We zien er naar uit dat John N. Andrews verder groeit.

Delen:

Plaats een reactie