hardlopen ADRA

De Acht van Apeldoorn liepen eerder al voor ADRA

Kun jij hardlopen en heb je zin om je in te zetten voor het goede doel? Doe dan op 29 mei mee aan DeLoopVanLeidscheRijn! Laat je sponsoren voor de ADRA-projecten in Suriname en ren de 10 of 15 kilometer. ADRA staat voor Adventist Development and Relief Agency. Meer informatie over ADRA vind je op hun website.

Niet zo’n held op de 10 kilometer? Dan heb je ook de mogelijkheid om met een partner 7,5 kilometer te lopen in estafette, zodat jullie samen alsnog op 15 kilometer uitkomen.

We rennen voor een rijstmolen, een cassavemolen en schoon drinkwater voor dorpen in de binnenlanden van Suriname. Nuttige en mooie projecten die mede te realiseren zijn dankzij jouw kilometers. Doe mee en meld je aan bij Isabelle Geiger.

Nog nooit van DeLoopVanLeidscheRijn gehoord? Hier vind je meer informatie.

Delen:

Plaats een reactie