Middelpunt-2jaar1Ballonnen, een filmpje met terugblik, een aangrijpende dans kenmerken een dienst vol vreugde. Ds. Rudy Dingjan, landelijk verantwoordelijk voor gemeentestichting, verzorgde de overdenking. Hij benadrukte de noodzaak om Gods licht te laten schijven: vooral buiten de gebouwen waarin diensten worden gehouden.

Dat doet Het Middelpunt dan ook. De gemeente steunt de voedselbank in Purmerend en organiseert binnenkort een speciale maaltijd voor de cliënten daarvan.

Het Middelpunt een keer

Middelpunt-2jaar2

bezoeken? Ze komen iedere zaterdag, met uitzondering van de eerste zaterdag van de maand, om 14.00 uur samen in ’t Stamhuis aan de Kerkstraat in Purmerend. De gemeente startte door middel van huisgroepen, die vanuit de gemeente Amsterdam werden opgezet. Na een periode van ongeveer 10 jaar actief te zijn als church plant, werd Het Middelpunt in 2012 een officiële gemeente.

Delen:

Plaats een reactie