De adventgemeente Meppel organiseert samen met acht andere kerken een groots slotevenement voor het project ‘De 10 mooiste bijbelverhalen van Meppel’. Dit slotevenement speelt zich af op zondagmiddag 22 juni in het Wilhelminapark. Deze uitdaging gaat de gemeente graag aan! Hulp van mede-adventisten is welkom.

‘Als gemeente kregen we de opdracht om tijdens het evenement het scheppingsverhaal uit te beelden’, vertelt zendingsleider Hanneke Tan. ‘We zetten zeven tenten neer: één per scheppingsdag. Daarin laten we het verhaal van die scheppingsdag zien, maar ook een activiteit die bij die dag hoort, zoals een natuurkundig proefje.’

We gaan de uitdaging graag aan! Helpt u mee?

‘Maar we willen ook graag aan de andere kerken en natuurlijk de Meppelers laten zien wat het inhoudt om onderdeel te zijn van een wereldkerk. Daarbij willen we graag gebruik maken van handige en creatieve geloofsgenoten. Helpt u mee?’

‘Op sabbatmiddag 22 maart 2014 komen we samen in de bovenzaal van de Doopsgezinde Kerk te Meppel om onze plannen uit te denken. We werken dan in zeven groepen aan de voorbereidingen. We gaan nog niet klussen, maar horen graag van klussers of onze plannen wel haalbaar zijn! Als u aangeeft met hoeveel personen u komt, zorgen wij voor de inwendige mens.’

Opgave kan via de mail: hanneketan@live.nl of telefonisch: 0522-282343.
Meer informatie over het totale project vindt u op www.de10mooistebijbelverhalenvanmeppel.nl

Delen:

Plaats een reactie