Van 11 tot en met 14 augustus 2014 vindt de tweede editie plaats van de Summer School, de zomeracademie van onze kerk. Mensen van alle leeftijden kunnen op Oud Zandbergen terecht om in een ontspannen omgeving een meerdaagse cursus te volgen. Het cursusaanbod is gevarieerd en belangstellenden van binnen en buiten de Adventkerk zijn van harte welkom.

De voorbereidingen voor de Summer School 2014 zijn in volle gang. Omdat we een groot aantal deelnemers verwachten, valt er logistiek en organisatorisch veel te regelen. Zoals een aantrekkelijk cursusaanbod!

Vijf trajecten

De cursisten van de Summer School kunnen kiezen uit vijf trajecten:

  • Psychologie voor beginners door Jurriën den Hollander
  • Creatief schrijven door Lydia Lijkendijk
  • Daniël met een knipoog naar Openbaring door Rudy Van Moere
  • Verdiepende bijbelstudie, cursusleider nog onbekend
  • Kerk- en Adventgeschiedenis, Piet Sol en Henk van Rijn

Prijzen en inschrijving

Aanmelden voor de Summer School is mogelijk vanaf 5 maart. De ‘early bird’-prijzen van de Summer School bedragen € 225 voor leden, € 275 voor niet-leden en € 150 voor studenten. Deze early bird-prijzen gelden tot en met 15 mei. Na 15 mei bedragen de prijzen voor leden € 275, voor niet-leden € 325 en voor studenten € 175. De inschrijving sluit op 1 juli.

Wil je alleen een ‘dagticket’ voor het vierdaagse seminar van Rudy van Moere, dan betaal je € 199 voor een vierdagenpas. Overnachtingen en ontbijt zijn dan niet inbegrepen, de overige maaltijden wel.

Bij de prijs inbegrepen

De prijs is all inclusive. Inbegrepen zijn: de cursus naar keuze, de studiematerialen, overnachting (in het Vormingscentrum op basis van een tweepersoonskamer, of in je eigen tent/caravan op het terrein), alle consumpties en maaltijden. Wil je meer comfort dan het Vormingscentrum of een kampeerplek kan bieden, dan kunnen wij een hotelaccommodatie voor je regelen. De toeslag voor een hotelkamer bedraagt € 135 per persoon op basis van een tweepersoonskamer. Vervoer van en naar het hotel en tussen het hotel en Oud Zandbergen verzorgen wij niet. Ontbijten doen we gezamenlijk op Oud Zandbergen.

Aanmelden

Wil je deelnemen aan de Summer School, meld je dan aan via dit formulier. Je aanmelding is definitief wanneer je inschrijvingsformulier en aanbetaling van € 150 binnen zijn. Je kunt het bedrag, tegelijk met de aanmelding, voldoen via iDEAL. Je ontvangt een aanmeldingsbevestiging per mail. Daarin staat ook hoe je het resterende inschrijfgeld kunt voldoen.

De Summer School heeft een beperkte capaciteit. Meld je snel aan als je verzekerd wilt zijn van een plekje.

Delen:

Plaats een reactie