Stellen die afgelopen weekend het relatieverrijkingsweekend Samen Groeien bezochten, konden even de dagelijkse realiteit achter zich laten en zich volledig richten op hun partner en hun relatie. De deelnemers werden volledig ondergedompeld in een sfeer van liefde. Van de inhoud tot de aankleding: alles klopte.

DSC04508

Het was de derde keer dat het gezinspastoraat van het Landelijk Kantoor dit relatieverrijkingsweekend organiseerde. En ook deze keer was het weekend volledig volgeboekt. De deelnemers, 27 koppels in totaal, kwamen uit alle hoeken van het land. Net samen of al jaren getrouwd, het programma was waardevol voor iedereen die er was.  De stellen werden in de watten gelegd en beleefden zo’n mooi weekend dat een veelgehoorde vraag was: ‘Wanneer organiseren jullie weer een relatieverrijkingsevenement?’

DSC04538

John Sanches, predikant en psycholoog, en Genevieve Yeboah, psycholoog, verzorgden de inhoud van de trainingen. De organisatie van het weekend lag in handen van Madelon Comvalius en Heidi Grit. Zij zijn verantwoordelijk voor het gezinspastoraat op het Landelijk Kantoor. Het programma was afwisselend en bestond niet alleen uit serieuze workshops: er was ook tijd voor wat plezier en gekkigheid. De deelnemers probeerden bijvoorbeeld samen een appel tussen het hoofd te houden, terwijl ze verschillende opdrachten uitvoerden. Dat leverde niet alleen veel hilariteit, maar ook leuke foto’s op!

DSC04614

Het hoogtepunt van het weekend was zonder meer het hernieuwen van de geloften aan het einde van het weekend. Het was prachtig om stellen tijdens het weekend dichter naar elkaar te zien groeien. Verrijkend en liefdevol was het zeker.

Volgend jaar organiseert het gezinspastoraat van het Landelijk Kantoor een relatieverrijkingsdag. Houd deze website in de gaten voor meer informatie!

Delen:

Plaats een reactie