Op dinsdag 25 februari kwam het bestuur van de gemeente Arnhem samen met de twee revitalisatiedeskundigen van de Adventkerk, Hans van Westrhenen en ds. Jurriën den Hollander. Eerder dit jaar leidden zij een middag in de gemeente met het oog op revitalisatie. Via stellingen konden de aanwezigen aangeven wat zij vonden van de gemeente en vooral waar de gemeente heen zou moeten. Op dinsdag 25 februari presenteerde het revitalisatieteam de uitslag aan het bestuur.

Op grond van deze uitslag zal het bestuur nu concrete plannen maken. ‘Het krachtige van weten wat de gemeente wil, is dat je plannen maakt die ook werkelijk van de grond gaan komen,’ aldus ds. Den Hollander.  Als de plannen zijn gemaakt en door de gemeente zijn ondersteund, zal het bestuur activiteitengroepen opzetten om de plannen te realiseren. We wensen de gemeente Arnhem veel succes en veel inspiratie.

Delen:

Plaats een reactie