Focus_churchplant 1 (Large)Sinds 2010 is er in Arnhem-Zuid een groepje adventisten met de naam Focus actief. Onder begeleiding van hun coaches, ds. Ton Steens en Sonja Steens, stelde Focus hun projectplan op. Het Departementaal Team van het kerkgenootschap keurde dat plan in de week van 17 februari (2014) goed, waardoor Focus nu een erkende ‘church plant’ is.

Focus_churchplant2Kernwoorden voor het team zijn: vriendschap, gezelligheid, vertrouwen, muziek en aanbidding. Focus is gezegend met veel muzikaal talent. Dat zetten zij ten volle in tijdens hun samenkomsten. Voorlopig houden zij iedere eerste sabbat van de maand een samenkomst van 14.00 tot 17.00 uur. Deze bijeenkomst wordt altijd gevolgd door een meet & greet onder het genot van een hapje en een drankje. Op de derde sabbat van de maand is er van 11.00 tot 14.00 uur Focus@home bij iemand thuis. Focus past daarbij het concept van Bible & Brunch toe, dat draait om gemeenschapszin, saamhorigheid en betrokkenheid. Bible & Brunch is een prima middel om bezoekers in een huiselijke sfeer kennis te laten maken met het vieren van de sabbat.

Naast deze bijeenkomsten bestaat al langere tijd een huisgroep (vriendendialoog), die samenkomt op de woensdag na de maandelijkse sabbatsdienst.

Delen:

Plaats een reactie