Voorzitter ds. Wim Altink over de Leidersdag: ‘Het is belangrijk dat alle lokale leiders geïnformeerd zijn over de aanstaande statutenwijziging van het Kerkgenootschap. Laat deze kans niet aan u voorbij gaan, en meld u zich snel aan. Bovendien is een gastspreker van de Generale Conferentie aanwezig om de nieuwste onderzoeksresultaten van de wereldkerk met ons te delen.’

Leidersdag

Hoe ziet de kerk er over vijf jaar uit? Dat is een belangrijke vraag, want we willen de kerk zo inrichten dat we bestuurlijk zo efficiënt mogelijk kunnen werken. Nog belangrijker, is dat we iedereen willen vertellen over Gods liefde. Daarom moeten we er samen voor zorgen dat de kerk alle ruimte heeft om te groeien. Deze dag is speciaal voor het de bestuursleden van alle adventgemeenten in Nederland. Ook voor de leiderschapsteams van church plants is dit een erg belangrijke dag. Omdat we niemand buiten willen sluiten, is iedereen welkom.

Programma

In de ochtend presenteert het Dagelijks Bestuur de plannen voor het bestuursmodel van het kerkgenootschap. Daarnaast wordt aandacht besteed aan de statuten die in september worden aangenomen. In de middag is dr. David Trim te gast. Hij is het hoofd van het Office of Archives, Statistics and Research van de wereldkerk en deed onderzoek naar de manier waarop adventisten bepaalde dingen beleven. Hij is een graag geziene spreker en reist de wereld over om zijn onderzoek toe te lichten.

‘Laten we samen blijven bouwen aan God’s kerk. Tot ziens op 9 maart!’, aldus ds. Altink.

U kunt zich hier aanmelden voor de Leidersdag. De aanmeldingsdeadline voor dit evenement is 1 maart.

Delen:

Plaats een reactie