Het zijn spannende tijden voor Advent. Ons kerkblad vervult een belangrijke, bindende rol. Tegelijkertijd ‘ontlezen’ de jongere generaties en neemt het belang van de beeldcultuur toe. Daar sluit de komst van @vent, het digitale ‘zusje’, bij aan.

De redactieraad van Advent is op zoek naar mensen met een mening die mee willen denken over inhoud en toekomst van Advent en @vent. Mensen die samen met ons het ei van Columbus willen ontdekken en zich hard willen maken voor de uitwerking en invulling van een sterk concept.

We verwachten dat je ongeveer 4 uur per maand bezig zult zijn met de vergadering en ad hoc denkwerk. Daar komt natuurlijk nog wel reistijd bij.

Heb je interesse, tijd en zin om de redactieraad te komen versterken? Meld je dan aan via advent@adventist.nl. Wij doen niet aan leeftijdsdiscriminatie, maar zijn wel bijzonder geïnteresseerd in de reacties van jongeren (‘veertigminners’).

Delen:

Plaats een reactie