Kom jij op 8 maart naar Den Haag? Daar vindt namelijk het jaarlijkse Jeugdcongres plaats met dit jaar als thema ‘THE BATTLEFIELD. Find ajv_jeugdcongres_2014_the_battlefield_find_your_heroyour hero!’ Momenteel zet de organisatie de laatste puntjes op de i, zodat de dag vlekkeloos zal verlopen.

Je mag hoge verwachtingen hebben van dit Jeugdcongres. Advent Jeugd Verbond (AJV) heeft namelijk een fantastisch programma voor je in petto. Stilzitten zit er tijdens de eerste helft van de dag niet in! Je zult namelijk andere mensen gaan inspireren. Daar blijft het natuurlijk niet bij, want ook jij zult geïnspireerd en opgebouwd worden.

Niet alleen kom je samen met jongeren uit het hele land en deel je vriendschap, ervaringen en het geloof in God, je mag ook live muziek, getuigenissen en interactie verwachten. AJV heeft een fantastische spreker geregeld: ds. Dejan Stojkovic, hoofd van het Adventist Teen Ministry in Engeland. ’s Avonds kijk je naar The Record Keeper, een film gebaseerd op De Grote Strijd van Ellen G. White. De PR-director Garrett Caldwell zal aanwezig zijn voor al je vragen.

Klik hier voor alle informatie wat betreft de locatie en verzameltijden.

Overtuigd? Geef je snel op via je Jeugdleider! Jeugdleiders, bestel hier direct de polsbandjes (toegangskaarten) voor je jeugdleden en zorg dat ze dit evenement niet missen.

Delen:

Plaats een reactie