Tijdens de bijeenkomst ‘In Vrijheid Verbonden’ presenteerden vertegenwoordigers van verschillende Vrijheid Verbonden-28012014 (Large)religies hun droom voor Nederland aan prinses Beatrix. De presentatie was een aanvulling op Mijn droom voor het land, het boek dat koning Willem-Alexander ontving toen hij aantrad. De presentatie vond op 28 januari plaats in het Academiegebouw in Utrecht. 

De voorzitter van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Aventisten, ds. Wim Altink, was aanwezig: ‘Een indrukwekkende bijeenkomst waarbij met respect en openheid naar de bijdragen van de wereldgodsdiensten werd geluisterd. Tijdens de receptie ben ik aan prinses Beatrix voorgesteld en heb haar de hand geschud. Haar aanwezigheid is een belangrijke ondersteuning voor de bijdrage van de interreligieuze dialoog aan de democratie en godsdienstvrijheid in ons land.’

IVrijheid Verbonden-28012014-2 (Large)n Vrijheid Verbonden is een groep mensen die vanuit verschillende religies en levensbeschouwingen samenwerkt. Vertegenwoordigers presenteren zich gezamenlijk en maken zich sterk voor de democratie.

Foto’s zijn genomen door Sandra Haverman.

Delen:

Plaats een reactie