01_adventDe nieuwe editie van @vent staat online. @vent is het digitale magazine van de Adventkerk. Vol met nieuws, beeld, cultuur, belangrijke data en een interview. Heb jij nog geen abonnement op @vent? Meld je dan aan en krijg de link voortaan in je mail. Zo mis je geen enkele uitgave.

@vent 01 is een interactieve pdf die je het beste op je pc of laptop kunt bekijken. Op je tablet kun je wel door het document vegen, maar kun je niet bij de dieplinks komen. Dit is een algemeen bekend probleem bij tablets. We zijn bezig met het uitdokteren van een oplossing hiervoor.

Wil je daar niet op wachten? Download dan de de Adobe Reader app en je kunt ook op je tablet de pdf lezen zoals die bedoeld is.

Giften

@vent leeft van jouw giften. Als we eerlijk zijn kost een nummer van @vent € 3 – € 5. Vanaf nu bepaal je zelf wat je wilt geven om @vent te lezen. Je hoeft niets te geven: voer dan gewoon 0,0 in! Let wel op: in verband met de kosten voor bankieren kun je voorlopig geen bedrag tussen de € 0,01 – € 1,50 geven.

Zelfs als je niets geeft, moet je eventjes afrekenen om in je mail de downloadlink te ontvangen. Die mag je gerust delen met vrienden, familie, kennissen enzovoort.

Je vindt @vent hier.

Delen:

Plaats een reactie