plantersweekend 2014 01 25Vijf projecten voor gemeentestichting waren van 24 tot en met 26 januari betrokken bij een plantersweekend. Terugkijkend beschreven de deelnemers hun ervaring vooral met het woord ‘inspirerend’.

Het weekend zat vol. De vrijdagavond begon voor Alphen DC uit Alphen aan den Rijn, Search plant uit Hasselt (in België) en E Oasis uit Schiedam met een activiteit om de onderlinge band te versterken. Op sabbat (zaterdag) lag de nadruk op het begrijpen hoe je in de 21e eeuw kunt evangeliseren. Ter illustratie van dit onderwerp bezochten ze aan het einde van de dag ‘Open House’ van het project Speranza in Lelystad. Tientallen wijkbewoners eten maandelijks bij Speranza en plantersweekend 2014 01 25 2bekijken daarna een film. Ondertussen vindt er ook geestelijke groei plaats.

Zondagmorgen voegde zich de groep Focus uit Arnhem bij de teams. Ze stonden stil bij het belang en de voordelen van hun adventistische identiteit, wat voor veel aanwezigen een eyeopener was.

Delen:

Plaats een reactie