Het decembernummer van Ministry Magazine, een internationaal tijdschrift voor predikanten, ministry magazine 12-2013stond in 2013 in het teken van church planting. Ds. Peter Roenfeldt schreef het hoofdartikel: Cultivating Church Planting in Your Territory.

‘Alleen kerken die gemeenten stichten, blijven groeien,’ schrijft ds. Roennfeldt. Dat is natuurlijk niet makkelijk. In het artikel laat hij zich enthousiast uit over de manier waarop Nederland church planting heeft opgepakt.

‘Het is bemoedigend dat het church planting initiatief dat in Nederland al jaren loopt nu wordt gebruikt als voorbeeld voor kerken wereldwijd. Ik hoop dat groei die wij meemaken in Nederland door de geweldige inzet van leden ook in andere landen mag plaatsvinden,’ zegt ds. Tom de Bruin, secretaris.

Het artikel is hier te lezen.

Delen:

Plaats een reactie