Er zal dit jaar iets geweldigs gebeuren: Come to the Spring-Vrouwen Conferentievoor het eerst in de geschiedenis organiseert de Adventkerk in Europa een internationaal vrouwencongres. Het congres start op woensdag 24 september en eindigt op zondag 28 september en vindt plaats in Slovenië. Het thema van het congres is: Come to the spring.

De verwachting is dat zo’n 500 vrouwen uit Europa in Slovenië samen zullen komen. Het belooft een unieke belevenis te worden, met inspirerende sprekers en workshops. Wij zullen vanuit Nederland per vliegtuig naar Slovenië reizen.

Wil je dit unieke congres ook meemaken? Dat kan, er is nog plek!

Klik hier voor meer informatie en/of om je aan te melden.
Aanmelden kan t/m 9 februari 2014.

 

 

Delen:

2 reacties op “Unieke belevenis voor vrouwen

Plaats een reactie