Het Landelijk Kantoor zoekt al een aantal maanden aan een nieuwe medewerker op de afdeling communicatie. Na eenMarjoleinCaljouw uitgebreide sollicitatieprocedure heeft de commissie besloten om per 1 januari Marjolein Caljouw aan te stellen als grafisch vormgever.

Marjolein studeerde illustratie aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Sinds haar afstuderen in 2008 werkt ze naast illustrator ook als grafisch vormgever en autonoom kunstenaar. Onder haar vele opdrachtgevers zitten grote namen als Oilily en Esprit. Marjolein deed als kind al mee aan creatieve wedstrijden en won ook in haar latere carrière meerdere prijzen.

Marjolein is niet onbekend met de Adventkerk: ze groeide op met het adventisme en kijkt ernaar uit om in deze functie haar steentje bij te dragen. Vanaf januari is zij twee dagen per week werkzaam op het Landelijk Kantoor. Met de komst van Marjolein is het communicatieteam, dat onder leiding staat van ds. Tom de Bruin, compleet.

Delen:

3 reacties op “Grafisch vormgever gevonden

 1. Jan de Vlieger op zegt:

  Congratulaions on your new job Marjolein, may God continue to bless and keep you!
  Best wishes,

  Pauline and Oom Jan x

 2. Henk van Rijn op zegt:

  Als ik mij niet vergis kom je oorspronkelijk uit Zeeland.
  Ik was daar van 1983-88 predikant.
  De familie Caljouw is mij wel bekend.
  De naam Caljouw komt veel voor in Zeeland en in het bijzonder in Arnemuiden.
  Misschien heb ik het mis.
  In ieder geval hartelijk welkom bij de staf!
  Grafische vormgeving staat bij ons nog in de kinderschoenen.
  Goede jaarwisseling en Gods zegen op je nieuwe baan.
  Henk van Rijn

 3. Pinkback: Volg ons | Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten

Plaats een reactie