4295493070_18d1169cac_bIn 2014 organiseren ds. Hans Ponte en Irene Sedney weer een reis in samenwerking met de werkgroep senioren. Het wordt een bijzondere rondreis van 27 april tot en met 8 mei in het gebied waar Paulus en Barnabas gewerkt hebben.

Sprookje

Ontdek het indrukwekkende Cappadocië (Handelingen 2: 9 en 1 Petrus 1:1), het land van tufsteen, puntmutsen en feeënschoorstenen; een waar sprookje. Geniet van de adembenemende natuur en het unieke vulkanische landschap met zijn honderden beschilderde kerken en kloosters. Bekijk de grotwoningen en de vele ondergrondse steden die een schuilplaats boden aan vervolgde christenen. Ga mee naar Tarsus waar Paulus geboren is. Daarna maken we de oversteek naar Cyprus het eiland van Barnabas.

Ongerept

We verkennen een ‘nieuwe’ wereld: het noordelijk gedeelte van Cyprus, waar u zich nog in de ongerepte natuur waant; een rijke variatie aan bloemen en planten. Hier vindt u rust, ruimte en historie. Ga mee terug naar het verleden in Kyrenia en Famagusta en ontdek de hoofdstad Nicosia. U staat versteld van de mooie overblijfselen, zoals het kruisvaarderskasteel, het Barnabas klooster en Salamis. Barnabas kwam van Cyprus. Dit staat er over hem geschreven: ‘Een van hen was Jozef, een Leviet uit Cyprus, die van de apostelen de bijnaam Barnabas had gekregen, wat in onze taal ‘zoon van de vertroosting’ betekent’ (Handelingen 4:36). Op sabbat 3 mei bezoeken we de adventkerk in Nicosia.

Meer informatie

De prijsindicatie is net als de vorige jaren €1499 (alles inbegrepen en volledig verzorgd). De reis wordt begeleid door ds. Hans Ponte en Irene Sedney. Vraag uw uitgebreide brochure met een inschrijfformulier aan bij Irene: admseniorenreis@yahoo.com.

Delen:

Plaats een reactie