Koppels die het relatieverrijkingsweekend Verder samen groeien van 22-24 novemberDSC03934 bezochten, konden even de dagelijkse realiteit achter zich laten en zich volledig richten op hun partner en hun relatie. De deelnemers werden volledig ondergedompeld in een sfeer van liefde. Van de inhoud tot de aankleding: alles klopte.

Het weekend was een vervolg op het eerder georganiseerde Samen groeien. Net samen of al jaren getrouwd, het programma was waardevol voor iedereen die er was. De deelnemers, 25 koppels in totaal, kwamen uit alle hoeken van het land. De stellen werden in de watten gelegd en beleefden zo’n mooi weekend dat een veelgehoorde vraag was: ‘Wanneer komt deel drie?’ Anderen wilden wel ieder kwartaal een weekend reserveren om op deze manier aan hun relatie en geloof te werken.

DSC03993John en Clair Sanches, verantwoordelijk voor het gezinspastoraat op het Europese Hoofdkantoor van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten,  verzorgden de inhoud van de trainingen. De organisatie van het weekend lag in handen van Madelon Comvalius en Heidi Grit. Zij zijn verantwoordelijk voor het gezinspastoraat op het Landelijk Kantoor.  Het programma was afwisselend en bestond niet alleen uit serieuze trainingen: er was ook tijd voor wat plezier en gekkigheid. De deelnemers speelden bijvoorbeeld in groepjes bijbelverhalen na. Dat leverde niet alleen veel hilariteit, maar ook leuke foto’s op! DSC04292

Het hoogtepunt van het weekend was zonder meer het schrijven van een liefdesbrief aan de partner. Ook het hernieuwen van de geloften aan het einde van het weekend was een buitengewoon mooie ervaring. Het was prachtig om stellen dichter naar elkaar te zien groeien tijdens het weekend. Verrijkend en liefdevol was het zeker.

Van 21–23 februari 2014 zal er weer een relatieverrijkingsweekend worden gehouden, ditmaal voor mensen die nog niet eerder mee hebben gedaan. Inschrijven is mogelijk tot 12 januari 2014. Samen groeien is een populair evenement, dus meld je snel aan. Vol is vol!
DSC04234

Delen:

Plaats een reactie