Komende zomer vindt de tweede editie plaats van de Summer School, de zomeracademie van het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten. Van 11 tot 14 augustus 2014 verandert Oud Zandbergen in een campus. Mensen van alle leeftijden kunnen daar terecht om in een ontspannen omgeving een meerdaagse cursus te volgen. Het cursusaanbod is gevarieerd en belangstellenden van binnen en buiten de kerk zijn van harte welkom.

Voorbereidingen in volle gang

De voorbereidingen voor de Summer School 2014 zijn in volle gang. Na het succes van het afgelopen jaar zijn de verwachtingen hooggespannen voor de tweede editie van de zomeracademie. De organisatoren, Joanne Balk, Jurriën den Hollander en Lydia Lijkendijk, doen er alles aan om die verwachtingen waar te maken.

Een gevarieerd cursusaanbod

Cursisten van de Summer School kunnen komend jaar, zoals het er nu naar uitziet, kiezen uit vier trajecten:

  • Psychologie voor beginners
  • Creatief schrijven
  • Daniël met een knipoog naar Openbaring
  • Verdiepende bijbelstudie

Aan een vijfde traject wordt nog gewerkt, daarover maken we later meer bekend.

Prijzen en inschrijving

De kosten van de Summer School worden vastgesteld in februari. Ook geven we dan meer informatie over het programma, de cursusleiders en alle facilitaire zaken. Inschrijving voor de Summer School is in elk geval mogelijk vanaf 1 maart. Ruimte reserveren in uw eigen agenda kan natuurlijk nu al!

Delen:

3 reacties op “Summer School 2014 in voorbereiding

  1. Tallida op zegt:

    Lijkt me hartstikke leuk.De cursussen spreken mij alvast heel erg aan.Tallida.

  2. Pinkback: Nieuwe eindredacteur Advent | Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten

  3. Pinkback: Inspiratie en ontplofte eieren | Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten

Plaats een reactie