Kom naar het Studentencongres op 30 november of naar het symposium Waar woont God op 1 december en maak kennis met een van de meest geleerde Europese theologen binnen het Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten. Studentencongres_2013_PNG

Spreker en schrijver

Dr. Jean-Claude Verrecchia is hoogleraar op Newbold College in Groot-Brittannië. Daarnaast is hij natuurlijk predikant, werkte als decaan en docent op Collognes in Frankrijk, en was actief als missionaris in Afrika. Hij schreef zijn proefschrift over het heiligdom en hij werkt momenteel aan een academisch boek over dit onderwerp. De Adventkerk heeft kort geleden een vertaling van zijn nieuwste boek uitgegeven onder de titel Waar woont God? Hierin maakt dr. Verrecchia nieuwe inzichten begrijpelijk terwijl hij de symposiumtraditionele uitleg met respect behandelt. Het boek is hier te bestellen.

Evenementen

Op het Studentencongres preekt Dr. Verrecchia en geeft twee lezingen over de hermeneutiek (de kunst van de interpretatie van teksten.) Dr. Tom de Bruin, recent gepromoveerd en graag geziene spreker op adventcolleges, verzorgt eveneens een lezing. Tijdens het symposium zal Dr. Verrecchia drie lezingen geven. Er wordt dan voor vertaling naar het Nederlands gezorgd.

Bezoekersvoordeel

Bezoekers van de evenementen krijgen meer dan een lezing van een boeiend spreker. Iedereen die zich registreert voor het Studentencongres ontvangt een gratis exemplaar van het boek Waar woont God? t.w.v. € 12,95. Tijdens het symposium krijgen bezoekers eenmalig de kans om het voor € 10,- aan te schaffen ter gelegenheid van de officiële presentatie.

Mis het niet!

Klik hier voor praktische informatie over en aanmelding voor het Studentencongres.
Klik hier voor praktische informatie over het symposium Waar woont God.

Delen:

Plaats een reactie