Het Nederlandse predikantenteam zal in het voorjaar van 2014 worden versterkt vanuit de Antillen. Ds. Orlando Manuela, 60 jaar oud en woonachtig op Bonaire, verhuist dan naar Nederland. Ds. Manuela heeft niet alleen jarenlange ervaring als predikant en evangelist, maar is ook op bestuurlijk niveau betrokken geweest bij de Curaçao en Bonaire Conferentie van het kerkgenootschap. Daar functioneerde hij onder meer zeven jaar als voorzitter. Zijn indiensttreding is een welkome steun voor de Nederlandse predikanten, die te maken hebben met een hoge werkbelasting.

Ds. Manuela, tweede van rechts, naast hem zijn vrouw Anna Maria.

Wim Altink, Voorzitter, zei over de komst van ds. Manuela: ‘Gezien de werkdruk die leeft onder collega’s, met steeds meer plaatsen van samenkomst en een groeiend aantal gemeenteleden, is het fijn dat het team van predikanten versterking krijgt. Hopelijk geeft dit wat meer ademruimte voor ons allen. Ds. Manuela is een ervaren predikant; we zullen door zijn werk in Nederland gezegend worden. Ik wens hem en zijn vrouw Anna Maria een warm welkom in Nederland!’

Delen:

Plaats een reactie