De afgelopen week heeft de sollicitatiecommissie van het Landelijk Kantoor het druk gehad. Voor de functie communicatiemedewerker | (web)redacteur zijn meer dan tien sollicitaties binnengekomen. Uit die sollicitanten is uiteindelijk, na een drietal rondes, de keuze gevallen op Nelske Verbaas.

Nelske heeft verschillende opleidingen gevolgd in de richting van talen en communicatie. Naast haar werkervaring op gebied van teksten en schrijven, heeft ze ook gewerkt op de pers- en communicatieafdeling van de Japanse ambassade in Den Haag. Zij is al jaren lid van de gemeente Uniek Utrecht, waar ze verantwoordelijk was voor de communicatiestrategie van de jonge gemeente.

Op maandag 4 november begint Nelske op het Landelijk Kantoor. Daar zal ze verantwoordelijk zijn voor de teksten die op de website komen. Daarnaast zal zij de verschillende communicatiekanalen van de Adventkerk stroomlijnen.

 

Delen:

1 Reactie “Nieuwe commu­ni­catiemedewerker

  1. Pinkback: Volg ons | Kerkgenootschap der Zevende-dags Adventisten

Plaats een reactie