Gebedsweek13UNIEMorgen, 2 november, begint de gebedsweek. De jeugdgebedsweek is voor het eerst digitaal actief. Geen boekje met gebedslezingen, zoals bij de volwassenen. Het gaat dit jaar via Facebook en Twitter. Zie op www.adventjeugdverbond.nl voor verdere informatie hoe het werkt.  Ik kreeg net een sms van collega Tom of ik zijn tweet over #gebedsweek wil retweeten. Dat zal ik doen.

Hoe ziet het leven er uit na de gebedsweek? Welke verwachtingen hebben wij ervan? Het bidden zal God niet zo zeer op andere gedachten brengen, want Hij laat sowieso de zon schijnen voor goede en boze mensen (zie in Mat. 5). Het bidden helpt onszelf om dichter bij God te komen. Het is daarom goed wat extra tijd en mogelijkheden de komende week te creeeren om stil te zijn. Om elkaar op te zoeken, in groepjes of digitaal.

God gebeurt – ga het avontuur deze week tegemoet. Hij kan ons bereiken via een tweet.

 

Delen:

Plaats een reactie