Op zaterdag 26 oktober was het tijd voor het vierde GospelFuse concert, met dit keer als thema: ‘The Old GospelTrain, Sharing God’s grace.’ Het doel was oude gospelmuziek nieuw leven in te blazen. En dat is gelukt! De avond liep als een trein.

GospelFuse2013-Enkele opmerkingen van bezoekers aan het einde van de avond: ‘Het concert was van het eerste tot het laatste nummer een plezier om naar te luisteren.’ ‘Geweldig om mee te maken.’ ‘Wát een talenten.’

Diverse groepen en solisten uit de Adventkerk maakten hun opwachting en stonden garant voor een afwisselend programma. Het tempo zat er zo goed in, dat stilzitten gewoon geen optie was! Er is samen gezongen en gedanst. Het was een gezegende avond met een fantastische sfeer. To God be the glory!

GospelFuse2013-226

 

 

Speciale samenwerking

GospelFuse steunt met het concert ‘The Old GospelTrain, Sharing God’s grace’ het ADRA Nederland onderwijsproject in Haïti. GospelFuse zal ook in 2014 dit ADRA-project steunen.

Delen:

Plaats een reactie