Tijdens de jaarvergadering van het bestuur van de Generale Conferentie (Silver Spring, VS) is op 13 oktober 2013 Nenad Jepuranovic gekozen tot de nieuwe penningmeester van de Trans-Europese Divisie (TED), waar de Nederlandse Unie deel van uit maakt. De afgelopen acht jaar was hij assistent penningmeester van de TED en komt uit Servie.

Nenad Jepuranovic

Nenad Jepuranovic

Vanaf 15 november zal de nieuwe penningmeester zijn verantwoordelijkheden op zich nemen.

De huidige penningmeester, Johann Johannson, die de TED tien jaar heeft gediend, heeft een beroep aangenomen om penningmeester te worden van de Noorse Unie. ‘Johann Johannson heeft dit besluit genomen vanwege persoonlijke redenen en niet vanwege zijn werk bij de TED, hetgeen hij voortreffelijk heeft vervuld’, aldus ds. Bertil Wiklander, voorzitter van de TED.

De voorzitter van de Nederlandse Unie, ds Wim Altink, die deel uitmaakte van het benoemingscomité in Silver Spring, geeft aan dat na een zorgvuldige selectie br. Nenad Jepuranovic is gekozen. Ook Frensly Panneflek, lid van het bestuur van de Generale Conferentie, was lid van het benoemingscomité.

Delen:

Plaats een reactie