Om ADRA Nederland te helpen groeien zijn we op zoek naar 2 nieuwe collega’s. Met ingang van 1 december 2013 willen we graag samenwerken met 2 nieuwe collega’s op het gebied van fondsenwerving en communicatie.

De fondsenwerver en communicatiemedewerker zullen nauw samenwerken om de communicatie en fondsenwervingstrategieën verder te optimaliseren. ADRA Nederland biedt een inspirerende werkplek in een prachtig monumentaal pand aan de amersfoortseweg 18, te Huis ter Heide. ADRA Nederland kent goede arbeidsvoorwaarden en biedt een salaris op een passend niveau.

Bent u de fondsenwerver of communicatiemedewerker voor ADRA Nederland? Of misschien wel beide? Stuur dan vóór 24 oktober uw motivatie en cv onder vermelding van de functie waarop u solliciteert naar: geert@adra.nl. Voor meer informatie raadpleegt u de onderstaande functieprofielen en / of kunt u contact opnemen met Geert Hendriks door te bellen naar (030) 691 7584 of 0683160332.

Functieprofiel Communicatiemedewerker
Functieprofiel Fondsenwerver

Delen:

Plaats een reactie